1 de setembre del 2021

Extraescolars 2021-2022

Aquí teniu l'oferta d'extraescolars per a aquest curs acadèmic 2021-2022:


1r quadrimestre (octubre 2021-gener2022)

 

 

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

P3


Joc sensorial i    

ioga

La fàbrica dels contes

 

Playing in English

 

P4

P5



Experimenta les ciències i la robòtica



Iniciació al Judo



English’s fun

 



Extrascol- ART



Zumba



Ioga i les emocions

1r


English’s fun

 

Bàsquet

2n

3r

4t


JUDO (Activitat realitzada per Judo Vilafranca)

Esport educatiu que pretén establir les bases del respecte davant els altres i la socialització. Entre els principals objectius es busca la pràctica d'exercici físic, destacant el respecte, l'autocontrol, la disciplina, l'esforç personal i la superació.

PREU MENSUAL: 18€

BÀSQUET (Activitat realitzada per Xarxa 2.60 i Bàsquet l’Arboç)

El bàsquet és un esport d'equip, en aquesta activitat buscarem desenvolupar els esquemes motors de base en el nen, l'ensenyament i pedagogia, tant individual com col·lectiva.

PREU MENSUAL: 20€

ZUMBA (Activitat realitzada per l’Ana Belén)

La zumba és una modalitat esportiva que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret.

PREU MENSUAL: 16€

EXTRAESCOL-ART: apropar el món de la tecnologia a tots els alumnes des de l'àmbit emocional, artístic i tecnològic dins l'àmbit del disseny i la formació en eines digitals.

PREU MENSUAL: 30€

ENGLISH'S FUN: classes d'anglès com partners de la Cambridge University pels alumnes, des de P-5 fins 6è, per adquirir la formació necessària ,que podran en tot moment valorar dins el seu àmbit lectiu i els prepararà per dominar aquesta llengua.

PREU MENSUAL: 45€ (2h setmanals)

LA FÀBRICA DELS CONTES: Farem diferents tipus d’activitats (manualitats, cuina, jocs, cançons, esports….) relacionades amb un centre d’interès concret. A través del dia a dia i de la metodologia emprada s’aconsegueix la transmissió de valors com el companyerisme, la responsabilitat, l’amistat, el respecte, el compartir… així com normes i actituds.

PREU MENSUAL: 26€

PLAYING IN ENGLISH: Els jocs, les cançons o els contes són algunes de les eines educatives que utilitzarem per treballar l’anglès amb els infants. L’anglès com a llengua vehicular durant tota l’activitat ajudarà els nens i nenes a reconèixer vocabulari bàsic del seu entorn més habitual.

PREU MENSUAL: 26€

JOC SENSORIAL I IOGA: mitjançant diferents jocs, activitats i postures de ioga es treballarà la consciència emocional, la gestió dels sentiments i l'autocontrol, entrenant la capacitat d´atenció i desenvolupant la capacitat de concentració, la consciència dels sentits PREU MENSUAL: 19€

IOGA I LES EMOCIONS: mitjançant postures de ioga es treballarà la consciència emocional, la gestió dels sentiments i l'autocontrol, entrenant la capacitat d´atenció i desenvolupant la capacitat de concentració, la consciència dels sentits i les sensacions corporals.

PREU MENSUAL: 19€

Experimenta les ciències - ROBÒTICA (Activitat realitzada per Rockbotic) Matemàtiques experimentals, Projectes de Física-Química, Ciències dels Materials, Construim les nostres Joguines, Matemàtiques en l´entorn virtual

PREU MENSUAL: 29€



Les inscripcions es faran fins al 25 de setembre del 2021 a través del següent



L'AMPA de l'Escola Sant Julià es reserva el dret d'anul·lar les activitats que no arribin al mínim d'inscrits.

Les famílies amb problemes econòmics poden sol·licitar subvenció a l'AMPA fent una petició i presentant l'informe adient.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada