Recursos del Blog

PREGUNTAS MÁS FRECUENTESCom ho faig per deixar un comentari al forum del blog?


És molt senzill, però perque ho sigui més , hem pujat aquest video que ho explica.
Com es pot canviar la llengua per veure el blog?


A dalt de tot a la dreta, hi ha un botó "Seleccionar idioma". S'obrirà un menú despleglable. Escollim la llengua a la que volem que sigui traduït el blog. Inmediatament el blog canviarà de llengua i, si tenim activades les cookies al nostre navegador, ja no ho tindrem que tornar a fer mai més.


Com puc estar al dia de les novetats i de les entrades noves del blog ?


Hi ha varies maneres de poguer subscriure's al blog i poder estar  al tanto de tot el nou que es publiqui.
La més senzilla és subscriure's per mail.Hi ha un "calaix" a la columna lateral de l'esquerra que diu "Adreça de correu". Aqui hem de posar la nostra adreça de correu i, cada cop que es publiqui una nova entrada al blog, rebrem un correu a la nostra adreça amb el texte de l'entrada.
Si utilitzem agregadors de "feeds" com ara Netvibes, Google Reader, etc... a on diu "Añadir suscripción" hem de posar l'adreça del blog "ampastjulia.blogspot.com" o el nom del sevei de feeds "http://feeds.feedburner.com/ElFolletJuli". Amb aixó, cada com que s'actualitzi el blog, ho podrem veure en la nostra pantalla d'inici.


Com puc deixar un comentari a la zona "Espai per als pares"?

Per deixar un comentari en aquesta zona, només has d'obrir el teu compte a twiter, fer el teu comentari i afegir en algun moment del missatge #folletjulia. L'etiqueta ha de estar en el cos visible del missatge, i, a més pots afegir un enllaç ,una foto,  etc...

Como puedo aprovechar al máximo el calendario de la barra lateral?

El calendario de la barra lateral es una herramienta, no sólo de consulta , sino de planificación. Por eso, puede ser interesante tenerlo disponible en todo momento... por ejemplo en el móvil.
Con esta explicación conseguiremos tener el calendario de actividades del AMPA y del colegio en todo momento en el bolsillo. Uso del calendario.