23 de setembre del 2020

EXTRAESCOLARS 2020-2021

Aquí teniu l'oferta d'extraescolars per a aquest curs acadèmic 2020-2021:




  • Zumba (Activitat realitzada per l’Ana Belén)
La zumba és una modalitat esportiva que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret.
El programa inclou la música i els moviments adequats per a l'edat dels vostres fills/es. Es tracta que es desinhibeixin a la pista de ball i de reforçar la idea que està bé ser un mateix i ballar com si ningú ens mirés. Amb això aconseguim un bon condicionament físic que els permetrà exercitar-se, coordinar i desenvolupar les seves activitats motrius de forma molt divertida.
PREU MENSUAL: 17€

  • Experimenta les ciències - ROBÒTICA (Activitat realitzada per Rockbotic)
Matemàtiques experimentals, Projectes de física-química, Ciències dels materials, Construïm les nostres joguines, Matemàtiques en l'entorn virtual.
PREU MENSUAL: 29€

  • Bàsquet (Activitat realitzada Bàsquet l’Arboç)
El bàsquet és un esport d'equip, en aquesta activitat buscarem desenvolupar els esquemes motors de base en el nen, l'ensenyament i pedagogia, tant individual com col·lectiva.
PREU MENSUAL: 20€

  • Judo (Activitat realitzada per Judo Vilafranca)
Esport educatiu que pretén establir les bases del respecte davant els altres i la socialització. Entre els principals objectius es busca la pràctica d'exercici físic, destacant el respecte, l'autocontrol, la disciplina, l'esforç personal i la superació.
PREU MENSUAL: 18€



Les inscripcions es faran fins al 30 de setembre del 2020 a través del següent



L'AMPA de l'Escola Sant Julià es reserva el dret d'anul·lar les activitats que no arribin al mínim d'inscrits.

Les famílies amb problemes econòmics poden sol·licitar subvenció a l'AMPA fent una petició i presentant l'informe adient.





1 comentari:

  1. Buenas tardes .he escrito al Adam Artigas dehhou al judo y la vero de judo me está diciendo que no sale del listado .
    Me puedies confirmar si está escrito i no
    Gracias
    Lami 600332733

    ResponElimina